Netflix pariaza pe industria jocurilor video cu peste 80 de titluri in lucru

Netflix pariaza pe industria jocurilor video cu peste 80 de titluri in lucru

AlinaVerified member

Nou-venit
Reputație: 1%
Netflix pariaza pe industria jocurilor video cu peste 80 de titluri in lucru-1.webp

Pe scurt:
  • Netflix are peste 80 de jocuri in dezvoltare si lanseaza un joc nou in fiecare luna prin platforma Netflix Stories
  • Succesul Netflix in gaming se bazeaza pe serialele populare, in special jocurile narative precum Emily in Paris
  • Netflix colaboreaza cu alte companii pentru a adauga jocuri third-party, inclusiv titluri indie
Gigantul streaming are peste 80 de jocuri in lucru si intentioneaza sa lanseze un joc nou in fiecare luna pe Netflix Stories, hub-ul lor de jocuri si fictiune interactiva.

Vezi jocuri noi adaugate in cadrul Geeked Week 2024

In cadrul sesiunii de intrebari si raspunsuri a raportului financiar pentru al doilea trimestru, CEO-ul Netflix, Gregory K. Peters, si Co-CEO-ul Theodore A. Sarandos au discutat cu entuziasm despre planurile companiei in domeniul jocurilor.

Peters a recunoscut dimensiunea uriasa a industriei de gaming, mentionand totodata ca, in contextul general, jocurile reprezinta doar o mica parte din afacerea Netflix in prezent. El a adaugat ca provocarea actuala este scalarea acestui segment.

De asemenea, Peters a subliniat ca unul dintre cele mai mari succese ale incursiunii Netflix in gaming este legatura dintre jocuri si serialele populare de pe platforma, in special in cazul jocurilor narative. "Unul dintre lucrurile care functioneaza cu adevarat este conectarea membrilor nostri cu jocuri bazate pe IP-uri Netflix specifice pe care le indragesc", a declarat Peters.

Sinergia dintre jocuri si serialele Netflix​

Sarandos a vorbit despre oportunitatile interesante care apar din imbinarea continutului video cu cel de gaming. "Uneori obtinem ceva precum Squid Game: The Challenge, care urmeaza serialului Squid Game", a explicat el.

"Cred ca oportunitatea noastra de a servi super-fanii cu jocuri este cu adevarat distractiva si remarcabila. Ideea de a putea lua un serial si de a oferi super-fanilor un loc in care sa fie intre sezoane si chiar dincolo de asta, de a putea folosi platforma de jocuri pentru a introduce personaje noi si povesti noi sau rasturnari de situatie, acum poti face astfel de lucruri si apoi ele pot prinde viata in sezonul urmator sau in continuarea filmului", a adaugat Sarandos.

Pe langa jocurile dezvoltate intern pentru Netflix Stories care se leaga de IP-urile existente, Netflix colaboreaza si cu alte companii pentru a adauga jocuri third-party pe platforma sa. Printre acestea se numara foarte asteptatul "Tales of the Shire", al carui versiune mobila va fi disponibila pe Netflix, precum si jocuri indie precum "Arranger" si "The Case of the Golden Idol", printre multe altele.
 
Ultima editare:
Back
Sus